NEPREMEŠKAJTE DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ DJGT!

Po lete sa brány divadiel opäť otvárajú 🙂 Aj za dverami DJGT už prebieha čulý pracovný ruch. Septembrový program je pripravený a predpredaj vstupeniek spustený. Prvým predstavením 76. sezóny bude najnovšia inscenácia VERNÁ NEVERA vo štvrtok 5. septembra.

V nedeľu 8. septembra vás od 10.00 do 12.00 srdečne pozývame na DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ DJGT. Toto obľúbené podujatie s voľným vstupom sme presunuli z tradičného prvomájového termínu na začiatok sezóny. Program je opäť ladený pre celé rodiny, predovšetkým pre priaznivcov divadla a tajomstiev divadelného zákulisia. Nazrieme aj do príprav prvej premiéry sezóny – netradičného projektu FRONTOVÝ AUTOBUS.

Aktuálna 76. sezóna DJGT nesie motto TÚŽBA A VZDOR. Odzrkadľuje túžbu tvoriť, rozvíjať sa a zároveň vzdorovať prekážkam a nepriaznivým podmienkam. Motto je nielen metaforické, ale aj doslovné. Definitívna podoba sezóny sa bude totiž odvíjať od harmonogramu stavebných prác pri plánovanej rekonštrukcii divadla. Dovtedy si však môžete naplno vychutnávať naše predstavenia či spoznávať svet pred oponou a za oponou počas DŇA OTVORENÝCH DVERÍ 🙂